Smartphones

Introductie Vertu

February, 08th, 2022

Admin

Met gepaste trots weten wij te melden dat PhoneBucks sinds februari 2022 officieel distributeur en reseller is geworden van het prachtige merk Vertu. Dit heeft ertoe geleid dat PhoneBucks exclusief op haar online uitingen nog maar 2 telefoonmerken actief aan gaat bieden, namelijk Vertu en Catphones. Alle andere merken zijn onzichtbaar gemaakt. Uiteraard blijft het wel mogelijk om andere merken bij ons op aanvraag te bestellen, zoals een groot deel van onze klanten reeds doet (per e-mail bijvoorbeeld).

PhoneBucks wil zich per februari 2022 onderscheiden in een niche markt waarbij service de boventoon heeft. Natuurlijk probeert PhoneBucks altijd mee te gaan met de online prijzen, maar service heeft ook een prijskaartje. Om deze reden hebben wij daarom het besluit genomen ons te scharen achter 2 fantastische merken.

Vertu kent 4 modellen, namelijk "Aster P", "Ayxta Fold", "iVertu" en de legende "Signature".

ASTER P
> Écht lederen afwerking
> Frame is van Ti (Titanium)
> Android OS
> Beeldscherm is van saffier (Sapphire crystal screen), met de hardste hardheid
> 128GB opslag / 6GB werkgeheugen
> 4G netwerk technologie
> Dual SIM (nano)
> QI charging
> V-Talk communication encryption technologie welke gesprekken veilig houdt

AYXTA FOLD
> Écht lederen afwerking
> Frame & display zijn buigbaar
> Android OS 10.0
> Geheugen 256GB & 512GB / Werkgeheugen 8GB & 12GB
> 5G netwerk technologie
> Dual SIM (nano)
> QI charging tot max 27W
> V-Talk communication encryption technologie welke gesprekken veilig houdt

iVERTU
> Écht lederen afwerking
> Ongekende klasse
> Android OS 11
> 512GB opslag / 12GB werkgeheugen
> 5G netwerk technologie
> Dual SIM (nano)
> Charging tot 55W
> Face ID & fingerprint
> V-Talk communication encryption technologie welke gesprekken veilig houdt

SIGNATURE
Geen opsomming van specs, want dat zou deze telefoon tekort doen. De legendarische Signature series, het model dat al bijna 25 jaar het toonbeeld is van meesterschap, staat nog steeds eenzaam bovenaan in de wereld van luxueuze precisie. De precisie die je in deze telefoon tegenkomt is te vergelijken met die van een Zwitersers uurwerk; ongeëvenaarde kwaliteit gegarandeerd! De met 83-karaats saffier kristallen voorkant duurt maar liefst 2 weken om te fabriceren bij een temperatuur van 2.000ºC. Het display is ook van saffier gemaakt, na diamant het sterkste natuurlijke mineraal. Alleen met andere saffieren stenen en diamanten krijg je krassen op dit display.
Het toetsenbord bestaat uit 4.75kt robijnen die als juwelen zijn geslepen en in het toestel zijn geplaatst met de hoogste precisie. Te vergelijken met de meest exclusieve armbanden en ringen. Daarnaast is de simlade gemaakt van massief goud, met keurmerken van Vertu en Swiss Assay Office. 
De toetsen van robijn veren in een keramiek binnenwerk, wat meer dan 1 miljoen keer getest is. Dat alles om een zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk product aan te bieden. Dit materiaal is te vergelijken met de schijfremmen in de snelste en de meest exclusieve sportauto's. Ook dan geldt: als er op de rem moet worden getrapt móet het werken! 
Het meesterstuk wordt aan u overgedragen met exclusieve beltonen en waarschuwingstonen welke werden gecreëerd, speciaal voor VERTU, door het London Symphony Orchestra. Exclusieve geluiden die een duidelijke expressie geven van uw individualiteit.

Kortom: zodra u uw VERTU telefoon op tafel legt in gezelschap is het niet meer de vraag wie de meest exclusieve telefoon heeft. Het is de vraag: "Wáár heb je díe gekocht?" En uw antwoord?