Cat S75 Satellite dual sim

Cat
( 0 reviews ) Schrijf een review

€ 499,00

Op voorraad
2023-12-09 01:58:19

Aantal

SKU: CS75-DAB-ROE-NN, 5060472353443

Categorieen: Telefoons, Cat

Deel op:

Bullitt Group, de innovatieve Britse fabrikant van mobiele telefoons, heeft zijn nieuwe vlaggenschip Cat-telefoon, de Cat S75, onthuld. Met toonaangevende robuustheid in de branche kan het apparaat alles aan wat het leven te bieden heeft, zelfs signaalverlies. Naast supersnelle 5G-connectiviteit, bevat de Cat S75 ook de ultramoderne NTN-chip (non-terrestrial network) van MediaTek die directe connectiviteit mogelijk maakt met geostationaire satellieten 37.500 km boven de aarde, waardoor het mogelijk wordt om een bericht te verzenden of een SOS te maken, ook in gebieden zonder mobiel bereik*

Onze sterkste handset tot nu toe, de Cat S75 is gebouwd om te overleven. Het is tot het uiterste getest met herhaalde valpartijen op stalen platen tot een hoogte van 1,8 meter en is ondoordringbaar voor binnendringen van stof, zand en vuil. Het is zeer waterdicht en getest tot een diepte van 5 meter en kan ook hogedrukwaterstralen aan. Dit levert de Cat S75 IP68- en IP69K-classificaties op. Maar daar houden we niet op: de Cat S75 heeft ook strenge Mil-Spec 810H-tests ondergaan, wat ervoor zorgt dat de telefoon extreme temperaturen, hoge luchtvochtigheid, zoute mist, trillingen en tuimeltests kan doorstaan.

De Cat S75 kan worden gereinigd en ontsmet met water en zeep of alcoholdoekjes, en bevat Bullitt's Hygiene+-technologie, waarbij alle externe oppervlakken van het apparaat antimicrobiële zilverionen bevatten.

 

* Direct-to-satelliet messaging vereist een Bullitt Satellite Messenger-abonnement. Om een bericht rechtstreeks naar een satelliet te sturen, heb je vrij zicht op de lucht nodig. Raadpleeg de Bullitt-website voor servicedekkingskaarten.

Schrijf een beoordeling:

Misschien is dit dan ook nog interessant:

© 2010-2023 PhoneBucks Coypright.