Welkom bij PhoneBucks

Een jong en dynamisch bedrijf dat toch al sinds 2013 opereert onder eigen naam. De ervaring daarentegen gaat terug tot voor de tijd dat er smartphones op de markt waren en het woord tablet alleen werd gebruikt voor die pilletjes die je bij de dokter kreeg. Toch gaan we mee met de tijd en laten we ons graag steeds opnieuw verrassen door alle nieuwe technologieën binnen deze sector.

Service

Een service die ongekend is voor een online webshop! Wij gaan verder dan onze 'grote' concurrenten.

100% OK

Wij doen er alles aan om altijd voor die 10 te gaan, maar of we die krijgen is geheel aan u! Veel klanten gingen u - naar alle tevredenheid - al voor.

Betrouwbaar

U zult ons geen uitspraken horen doen die we niet na kunnen komen. Soms kunnen we zelfs iets doen wat we vooraf als 'moeilijk haalbaar' hebben omschreven.

Ons bedrijf

We houden van het werk waar wij mee bezig zijn. Zo zijn we in 2013 begonnen met een online webshop waar je mobiele telefoons en accessoires kon kopen. In het prille begin verkochten we vooral robuuste cases, voornamelijk van Otterbox, welke gebruikt konden worden voor de iPhone of Samsung telefoons. Niet veel later, in de zomer van 2013, kregen we van (wat nu blijkt) één van onze trouwe klanten de vraag of we ook een robuuste en waterdichte Cat® telefoon konden bemachtigen. Dat hadden we vervolgens redelijk snel geregeld en de telefoon ook als gimmick op de webshop geplaatst. In de daaropvolgende maanden en jaren zijn de Catphone® telefoons niet meer bij ons weg te denken en zijn we specialist geworden in deze niche markt. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor alle andere merken - en ook daar zijn we uiteraard in gespecialiseerd.

Onze visie


Wij voorzien dat veel consumenten en bedrijven nog steeds de wens hebben een bedrijf te vinden die persoonlijke aandacht heeft in de tijd van digitalisering. Maar ook een bedrijf dat niet veel duurder is dan alle andere giganten op de markt. PhoneBucks wil graag dat bedrijf zijn: we zijn niet de allergoedkoopste op de markt, maar dat is ook niet ons doel. Ons doel is u een warm bad te geven waar u zich als koninklijke klant zich enorm kan amuseren. U wordt als echte koning of koningin behandeld. Gaat u écht voor de laagste prijs? Ook dan zullen we u eerlijk zeggen dat we niet de goedkoopste zijn op het net. Toch kan het ook wel eens voorkomen dat we qua prijs wel goedkoper zijn dan al onze concurrenten op het net of in de winkel. Dat heeft als reden dat wij werken met 'dagprijzen'. Wij kopen op basis van uw bestelling onze voorraad in bij de groothandel of distributeur. Dat wil zeggen dat we de prijs die voor die dag geldt betalen. Andere winkels (moeten) vaak grote voorraden aanleggen en bij de fabrikant aangeven hoeveel ze van een bepaald model inkopen. Op die manier is een groot deel van de voorraad (vooral in het begin na een lancering van een product) erg duur geprijsd en wordt daarna vaak de restvoorraad tegen dumpprijzen verkocht. Omdat wij samenwerken met tientallen distributeurs door heel Europa hebben wij het voordeel u een 'live' prijs aan te bieden welke na een update soms ineens (een stuk) goedkoper is geworden.

0

Bezoekers

0

Specialisten

0

Klanten

0

Jaren ervaring

Wat klanten zeggen

De beste smartphone leverancier

Koop bij ons

© 2010-2024 PhoneBucks Coypright.