METAVERTU 2 Carbon Fiber 1TB

Vertu
( 0 reviews ) Schrijf een review

€ 8.500,00

Op voorraad
2024-03-04 12:34:07

Aantal

SKU: MVW2AI-021TB

Categorieen: Telefoons, Vertu

Deel op:

Levertijd ca. 14 dagen

Met maar liefst 10TB geheugen (IPFS) komt er een einde aan de angst om te weinig geheugen te hebben. Daarnaast heb je standaard 1TB intern geheugen en is het exterieur afgewerkt met 316L steel, saffier kristal en (indien daarvoor gekozen is) exclusieve leersoorten van uitzonderlijke BIRKIN kwaliteit!

Uitgerust met de nieuwste Snapdragon 8GEN2 chip, waardoor je 'hardcode performance' zult ervaren op het 5G netwerk over de hele wereld. Verder is de METAVERTU 2 uitgerust met AI support waardoor je altijd je butler of financial advisor bij de hand hebt. Wil je een vliegticket boeken? Geen probleem voor VERTU, ze helpen je graag dankzij hun unieke butler-concept.

Ook is de nieuwe METAVERTU 2 in te stellen met meerdere vingerafdrukken, zodat het toestel direct weet welk van de drie systemen geopend moet worden met jouw vinger. Zo kun je de meta-omgeving openen voor je cryptocurrency en crypto end-to-end messaging, met een andere vinger een ghost-Android versie en met weer een andere vinger open je de gewone Android versie waardoor je tot wel 4 WhatsApp omgevingen tegelijk online kunt draaien.

Daarnaast is de METAVERTU 2 uitgerust met de laatste technieken als het aankomt op Web3.0 (metaverse). Zo kun je met je camera direct je foto's omzetten naar unieke NFT's, is het toestel extra beschermd voor je cryptocurrency wallets met Value Wallet en kun je currencies minen zonder computer, want je telefoon is nu sterk genoeg om dat te doen.

Alles, samen met het elegante en unieke design, maakt de METAVERTU 2 de telefoon die je móet hebben als je wilt dat je telefoon voor jou geld moet verdienen. Zie het als een investering, want met de METAVERTU 2 is het mogelijk om je eigen geld te drukken (mining).

Schrijf een beoordeling:

Misschien is dit dan ook nog interessant:

© 2010-2024 PhoneBucks Coypright.